Rijopleiding

 

 

Bij De Studentenrijschool plan je zelf je rijlessen in via De Rijlesplanner. Je kunt ook bij de instructeur in de auto afspraken maken.

Als je veel tijd hebt, neem je veel lessen. Wanneer je druk bent met andere zaken, ga je minder lessen inplannen. Het is zelfs mogelijk een poosje te stoppen, als je bijvoorbeeldeen stage hebt in het buitenland.

Wel adviseren we je twee keer per week te lessen: Iemand die regelmatig rijlessen neemt heeft per saldo minder lessen nodig en is dus goedkoper uit.

Je kunt ook zoveel lessen per week inplannen dat je bv. in vier weken of minder klaar bent voor je examen. Je maakt er dan zelf een “spoedopleiding” van.

Als je twee rijlessen per week neemt heb je gemiddeld 35 uur nodig om te kunnen slagen. Het landelijk gemiddelde is 42 uren.

Je mag zelf kiezen welk pakket je koopt. Het is ook mogelijk losse rijlessen te nemen of een pakketje van 5 rijlessen zonder examen. Het examen koop je er dan los bij. Hoe groter het pakket, des te goedkoper de lessen! Als je, aan het eind van je rijopleiding, lessen over hebt krijg je die terugbetaald.

Wij adviseren je een Tussentijdse Toets te doen bij het CBR. Als je een pakket koopt kun je de toets er los bijkopen.

Het theorie-examen mag je zelf regelen bij het CBR, maar je kunt het ook door ons laten verzorgen

Disclaimer | De Studentenrijschool | Laatste update :
30-03-2021